BM Båtkalesjer trengte ny landingsside

BM Båtkalesjer ønsket en landingside som kommuniserte hvilke tjenester de utfører, samt enkelt finne kontaktinfo for bestilling.

BM Båtkalesjer ønsket en landingside som kommuniserte hvilke tjenester de utfører, samt enkelt finne kontaktinfo for bestilling.

Utfordringen
BM Båtkalesjer er et lokalt firma på Gjøvik som utfører reparasjon av båtkalesjer. De skifter glidelås, vinduer, reparasjon av hull og rifter. BM Båtkalesjer ønsket en landingside som kommuniserte hvilke tjenester de utfører og brukeren enkelt kunne finne kontaktinfo for bestilling.

Hovedutfordringen ble dermed å presentere BM Båtkalesjer på en god og brukervennlig måte for på desktop og mobil. I dag er det like viktig med en god mobilvennlig nettside, da hele 40-50% av brukerne er på mobil. Derfor la vi stor vekt på mobilvennlig landingsside for kunden. Vi hadde kort tidsfrist, da den tidligere hjemmesiden var blitt slettet fra nettet. Dette krevde store krav til arbeidsprosessen vår og samarbeidet med kunden.

BM Båtkalesjer nye nettsider responsiv

Løsningen
For denne jobben stod vi for hele leveransen av landingssiden fra registrering av domene/webhotell til utvikling og implementering av design i publiseringsløsning.

Fokuset var det grafiske uttrykket som skulle kommunisere klart og tydelig hva som er firmaets kjernevirksomhet. Vi optimaliserte landingssiden for å sørge for at den laster inn raskt, samt funksjon som komprimerer bilder. I tillegg er god SEO ivaretatt.