Foto- og bildebehandling

Du kan få hjelp med reparasjon av gamle bilder, sette sammen flere bilder til ett, eller lage et fantasibilde.

Trenger du retusjering av bilder? Du kan få hjelp med reparasjon av gamle bilder, sette sammen flere bilder til ett, eller lage et fantasibilde.

Send inn bilder i så høy oppløsnig som mulig, og legg ved flere alternativer dersom du har, så velger vi ut det beste. Kanskje bruker vi elementer fra flere av bildene.

Retusj av gamle bilder

Det er ofte slik at gamle bilder har fått skader av ulike slag. Fargene falmer, bildet har blitt brettet, eller det har kommet flekker på. Ved hjelp av bildebehandling i Photoshop er det mulig å redde gamle bilder eller bilder av dårlig kvalitet.

bilderetusj farmor for og etter

 

Sette sammen to bilder til ett

Kanskje du ikke har bilde av hele familien samlet, og ønsker å sette sammen to bilder til ett? Kanskje manglet det en person, eller det aldri er blitt tatt et bilde av f.eks far og mor sammen. Dette kan du få hjelp med. Det er mulig å sette sammen to bilder. Send de beste bildene du har, og gjerne flere slik at det er litt å velge mellom.

Bestill

Koselig ramme og stil

Gjør bildene dine om til et koselig og spesielt minne. Velg mellom tre ulike bildestiler/rammer, og få valgfri tekst. Skriv hvilken mal du ønsker i beskrivelsen.

Bestill

Fantasibilde og bildemanipulering

Ønsker du et spesielt og minnerikt bilde er det mulig å lage et fantasibilde. Send inn dine beste bilder med beskrivelse av ønsket resultat.

Bestill retusj av foto

Send inn bilder i så høy kvalitet som mulig. Om du har flere aktuelle bilder så send inn alle, så gir det større muligheter for godt resultat. Dersom vi ser at det ikke går å få et bra resultat av bildet vil du få beskjed, og vi sender ingen faktura på det. Prisen gjelder for ett ferdig bilde.

Ønsket produkt(Påkrevd)
Velg ønsket produkt. Alle priser er inkludert mva.
Navn(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 300 MB, Max. files: 8.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.