Beskytt hjemmesiden mot hacking og virus

Overlat jobben med oppdatering, backup og oppsett for sikkerhet til Sveum Design. Backup, overvåking av oppetiden 24/7, sikkerhetsoppdateringer.

Premium sikkerhetspakke for WordPress

WordPress er den tryggeste plattformen du kan bruke – så lenge du holder den oppdatert og iverksetter gode rutiner.

Det er viktig å oppdatere WordPress jevnlig av flere grunner. Først og fremst handler det om sikkerhet. Nettsteder som kjører på eldre versjoner av WordPress kan være mer sårbare for hacking og cyberangrep. Oppdateringer inkluderer ofte sikkerhetsforbedringer som hjelper til med å beskytte nettstedet mot potensielle trusler.

Videre bidrar oppdateringer til å forbedre ytelsen til nettstedet ditt. WordPress-oppdateringer inneholder vanligvis optimaliseringer som gjør nettstedet raskere og mer effektivt. Dette gir en bedre brukeropplevelse for besøkende, og det kan også ha en positiv effekt på søkemotoroptimaliseringen (SEO) til nettstedet ditt.

En annen viktig grunn til å oppdatere WordPress er for å få tilgang til nye funksjoner og forbedringer. Utviklerne av WordPress jobber kontinuerlig med å forbedre plattformen, og oppdateringer inneholder ofte nye funksjoner og verktøy som kan gjøre det enklere å administrere og vedlikeholde nettstedet ditt.

ikon sikkerhetspakke

Overlat jobben med oppdatering, backup og oppsett for sikkerhet Sveum Design

Jeg vil gjøre mitt ytterste for at hjemmesiden er best mulig beskyttet mot uvedkommende

Sikkerhetspakken inkluderer følgende:

Backup
Overvåking av oppetiden 24/7.
Sikkerhetsoppdatering av CMS, plugins og temaer.
Sikkerhetsplugin, inkludert konfigurering
Beskyttelse av kritiske systemfiler
Krav om sikre passord
Virus/spam-sjekk
Utestengelse/blacklist av hackere
Medlemsskap i globalt nettverk med utestengelse av suspekte IP-adresser

Bestill sikkerhespakke

Ta kontakt for mer informasjon.

Gjelder for hjemmesider som bruker WordPress som publiseringsløsning. Er du usikker på hva nettsiden din bruker? Ta kontakt så vil vi ta en sjekk.