Referanser

– Sveum Design fikk resultatene til himmels!

I flere år har vi brukt millioner på vinterkampanjen vår, men så kontaktet vi Kristine for hjelp til vinter-kampanjen 2015… Kristine utarbeidet ny landsdekkende DM, bannerannonser på internett, ny 20-siders brosjyre, nye avisannonser og videreutviklet web-sidene våre. Budsjettene og elementene var som i tilsvarende kampanjer tidligere, bare med den forskjellen at antall kunder som tok kontakt for å kjøpe økte med utrolige 59,4%!! Resultatene er selvsagt det viktigste men vi har også satt veldig stor pris på Kristines evne til å forstå våre behov, kreative løsninger, arbeidskapasitet/-effektivitet, den gode «kjemien» og de svært hyggelige og oversiktlige fakturasummer fra henne i forhold til produksjonsmengde og resultat. Anbefales!!

Frode H. Syvertsen
HD Solskjerming AS, avd. Kjells markiser

– Anbefales på det sterkeste

Vi fikk hjelp av Kristine på Sveum design til å videreutvikle hjemmesida våres. Kristine lagde to fine logoer til oss og fikk hjemmesida til å se strøken ut. Hyggelige og flinke folk – anbefales på det sterkeste.

Jo Alund
Facile Solutions AS

– Sveum Design var både kreative og profesjonelle

Vi engasjerte Sveum Design våren 2014 for å lage hjemmesiden til vårt firma Planakustikk AS. Det har vi ikke angret på. Sveum Design var være både kreative og profesjonelle, og vi er meget fornøyd med sluttresultatet.

Svein Klausen
Daglig leder, Planakustikk AS

– Kan trygt anbefale Sveum Design

For flere år siden kom jeg i kontakt med Kristine Sveum Strandheim i Sveum design. Jeg hadde behov for hjelp med markedsføring og hjemmeside. Kristine oppjusterte og redigerte hjemmesiden min etter mine ønsker. Hun er alltid blid og hyggelig å kontakte, og jeg får den hjelp jeg ønsker. Nå siste året ble det laget ny hjemmeside i mer moderne og oversiktlig form og jeg er godt fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Sveum design til lignende oppdrag.

Odd Honningsvåg
Daglig leder, Sprossefabrikken Ålesund

– Godt fornøyd med sluttresultatet

Problemfritt for oss å få Sveum design til å lage ny hjemmeside for oss. Enkel og tidsbesparende kommunikasjon pr. mail. Hjemmesiden ferdig til avtalt tid. Fornuftig pris. Godt fornøyd med sluttresultatet.

Helene og Monika
Astro Dyreklinikk

– Anbefales til alle som har bruk for ei heimeside

Fekk pristilbod for produksjon av heimeside for Borgund Hyttesenter & Camping på e-mail fra Sveum Design. Dette nytta me oss av då prisen for heimesida og i ettertid for å drifta den var foholdsvis rimeleg. Heimesida med webadresse www.hyttesenter.com vart veldig fin. Den har me fått mykje skryt av, og tinginga av hytter og plass for campingvogner har auka kraftig, så å inngå avtale med Sveum Design om produksjon og drifting av heimesida var lønsam for oss.

Arbeidet som vart gjort gikk fort og sida vart fort oppegående. Me er svert fornøyde med heimesida og anbefalar flere camping plassar og overnattingsbedrifter og alle andre som har bruk for ei heimeside å kontakte Sveum Design da det er profesjonelt og greit firma å samarbeida med.

Olaf H. Voldum
Borgund Hyttesenter &Camping


promovec-logo-topp Print mcdonalds-logo-webMatleveranser-logo nakamura-logo  Pendlerløpet_webside  Logo   NY-LOGO-8-web    ISO_Logo-2012-80-px Ringstad-logo-web RuthogRagna-LOGOrøde-kors-hjelpekorpsbøle-borettslag-logozdansestudio-logo-web  logo..  logo LOGOkontoret-logo  rcpro-logo-blaa-web logo-ny logo   Rambekk-gaard-logo-web   Logo-Hundremeterskogen-liten Logo-Alicante-BikeHire-palm4  Brua mat og drikke    GIT   60-nord-logo-mglobe  Logo-hvit logo-turkis-750  HR-Electric-logo-trans  tjohooo03 logo-borgund-hyttesenter-web  Logo-gjovik-somverksted-brun  RGSK-logo  Logo-ny  gjovikskiklubb-logo  logo-cfh  Logo-Fagerlimtb-green AdvokatLilleby Adelheid-Logo2 logo-vestre-toten-web Daimex-Utleie logo  logo-hjerte  Good Gospel logo Facile-Solutions_Logoweb   banner  VVK-logo-medium

Vil du utnytte firmaets hjemmeside best mulig?
Ta kontakt i dag for et uforpliktende møte!

Sveum Design AS - Tlf. 466 766 23 - Org. nr. 914 590 469 MVA - Adresse: Storgata 18b, 2815 Gjøvik