Referanser Sveum Design

– Sveum Design fikk resultatene til himmels!

HD Solskjerming AS er størst på solskjerming i Norden og drifter blant annet kjedene Kjells markiser, Fasadeprodukter og Markisemannen. Kristine Sveum / Sveum Design (Sveum) kom inn i 2015 hvor omsetningen endte på 371 millioner. Etter jevn og høy omsetningsøkning passerte vi allerede NOK 1,1 milliard i 2021! Sveum’s bidrag har betydd mye for denne kraftige veksten. Sveum har bidratt med markedsstrategi-kompetanse, nytenkning og mange gode ideer. I tillegg til løpende produksjon for tre «kjeder» med annonser, DM’er, displayannonser, nyhetsbrev, bil-dekor osv., utviklet Sveum alle nettsidene for våre kjeder. Med Sveums ekspert-kompetanse innen SEO i tillegg, har hjemmesidene scoret svært bra. Sveum har også tatt mange gode foto-oppdrag, med eller uten drone, for oss. Sveum er svært resultatorientert, effektiv, kreativ, selvgående og har full kontroll, så når Sveum i tillegg er svært trivelig å jobbe med, gir vi våre aller beste anbefalinger!

Frode H. Syvertsen, HD Solskjerming AS
Frode H. Syvertsen

Jeg har hatt mange flere mail i år

Takk for god jobb både med hjemmeside og Google annonser. Jeg har hatt mange flere mail i år enn jeg har hatt tidligere.
Så må vi prøve å ta et steg mer til høsten. Ha en fin sommer, så snakkes vi i august.

Øyvind Haveland, Haveland Markise AS
Øyvind Haveland

– Dette blir bra!

Har sett på nye hjemmesiden, dette blir helt konge! Kjempefine bilder og godt satt opp:) Dette blir bra!

Peder Chr. Stubberud, Innlandet sveis og hydraulikk
Peder Chr. Stubberud

 

– Våre oppdrag har økt

Etter å ha brukt Sveum Design til det meste hos oss har våre oppdrag økt. Vi er meget godt fornøyd med hele prosessen med de. De responderer raskt og vi kan stole på de. Det siste de gjorde for oss var å lage en chat for oss. Dette for at kunder og vikarer skal lettere få tak i oss. Etter nøyaktig 5 minutter fikk vi spørsmål inn. De har og utviklet vår logo samt utviklet vår strålende nettside. Alle brosjyrer og også laget av Sveum Design. Alt produseres av de og vi er strålende fornøyd med resultatet på alt!

Christian Skou, Silvercon
Christian Skou

– Jeg ser frem til et videre samarbeid

Jeg er veldig fornøyd med jobben dere har gjort. Det er ingen tvil om at vi må bruke mer tid på markedsføring! Etter at vi fikk ny hjemmeside og hjelp med facebookannonsering har antall søkere til skolen økt betraktelig, og vi er mer synlige for nye studenter. Jeg ser frem til et videre samarbeid med dere som kan være med å gi et løft og en positiv fremdrift for Norges interiørfagskolen i Gjøvik.

Grethe Ericsen, Norges Interiørskole
Grethe Ericsen

– Anbefales på det sterkeste

Vi fikk hjelp av Kristine på Sveum design til å videreutvikle hjemmesida våres. Kristine lagde to fine logoer til oss og fikk hjemmesida til å se strøken ut. Hyggelige og flinke folk – anbefales på det sterkeste.

Jo Alund, Facile Solutions AS
Jo Alund

– Sveum Design var både kreative og profesjonelle

Vi engasjerte Sveum Design våren 2014 for å lage hjemmesiden til vårt firma Planakustikk AS. Det har vi ikke angret på. Sveum Design var være både kreative og profesjonelle, og vi er meget fornøyd med sluttresultatet.

Svein Klausen

– Kan trygt anbefale Sveum Design

For flere år siden kom jeg i kontakt med Kristine Sveum Strandheim i Sveum design. Jeg hadde behov for hjelp med markedsføring og hjemmeside. Kristine oppjusterte og redigerte hjemmesiden min etter mine ønsker. Hun er alltid blid og hyggelig å kontakte, og jeg får den hjelp jeg ønsker. Nå siste året ble det laget ny hjemmeside i mer moderne og oversiktlig form og jeg er godt fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Sveum design til lignende oppdrag.

Odd Honningsvåg, Daglig leder, Sprossefabrikken Ålesund
Odd Honningsvåg

– Godt fornøyd med sluttresultatet

Problemfritt for oss å få Sveum design til å lage ny hjemmeside for oss. Enkel og tidsbesparende kommunikasjon pr. mail. Hjemmesiden ferdig til avtalt tid. Fornuftig pris. Godt fornøyd med sluttresultatet.

Helene og Monika, Astro Dyreklinikk
Helene og Monika

– Anbefales til alle som har bruk for ei heimeside

Fekk pristilbod for produksjon av heimeside for Borgund Hyttesenter & Camping på e-mail fra Sveum Design. Dette nytta me oss av då prisen for heimesida og i ettertid for å drifta den var foholdsvis rimeleg. Heimesida vart veldig fin. Den har me fått mykje skryt av, og tinginga av hytter og plass for campingvogner har auka kraftig, så å inngå avtale med Sveum Design om produksjon og drifting av heimesida var lønsam for oss.

Arbeidet som vart gjort gikk fort og sida vart fort oppegående. Me er svert fornøyde med heimesida og anbefalar flere camping plassar og overnattingsbedrifter og alle andre som har bruk for ei heimeside å kontakte Sveum Design da det er profesjonelt og greit firma å samarbeida med.

Olaf H. Voldum