S:Web konsept illustrasjon

Referanser Sveum Design

– Sveum Design fikk resultatene til himmels!

I flere år har vi brukt millioner på vinterkampanjen vår, men så kontaktet vi Kristine for hjelp til vinter-kampanjen 2015. Kristine utarbeidet ny landsdekkende DM, bannerannonser på internett, ny 20-siders brosjyre, nye avisannonser og videreutviklet web-sidene våre. Budsjettene og elementene var som i tilsvarende kampanjer tidligere, bare med den forskjellen at antall kunder som tok kontakt for å kjøpe økte med utrolige 59,4%!! Resultatene er selvsagt det viktigste men vi har også satt veldig stor pris på Kristines evne til å forstå våre behov, kreative løsninger, arbeidskapasitet/-effektivitet, den gode «kjemien» og de svært hyggelige og oversiktlige fakturasummer fra henne i forhold til produksjonsmengde og resultat. Anbefales!!

Frode H. Syvertsen

– Våre oppdrag har økt

Etter å ha brukt Sveum Design til det meste hos oss har våre oppdrag økt. Vi er meget godt fornøyd med hele prosessen med de. De responderer raskt og vi kan stole på de. Det siste de gjorde for oss var å lage en chat for oss. Dette for at kunder og vikarer skal lettere få tak i oss. Etter nøyaktig 5 minutter fikk vi spørsmål inn. De har og utviklet vår logo samt utviklet vår strålende nettside. Alle brosjyrer og også laget av Sveum Design. Alt produseres av de og vi er strålende fornøyd med resultatet på alt!

Christian Skou, Silvercon
Christian Skou

– Jeg ser frem til et videre samarbeid

Jeg er veldig fornøyd med jobben dere har gjort. Det er ingen tvil om at vi må bruke mer tid på markedsføring! Etter at vi fikk ny hjemmeside og hjelp med facebookannonsering har antall søkere til skolen økt betraktelig, og vi er mer synlige for nye studenter. Jeg ser frem til et videre samarbeid med dere som kan være med å gi et løft og en positiv fremdrift for Norges interiørfagskolen i Gjøvik.

Grethe Ericsen, Norges Interiørskole
Grethe Ericsen

– Anbefales på det sterkeste

Vi fikk hjelp av Kristine på Sveum design til å videreutvikle hjemmesida våres. Kristine lagde to fine logoer til oss og fikk hjemmesida til å se strøken ut. Hyggelige og flinke folk – anbefales på det sterkeste.

Jo Alund, Facile Solutions AS
Jo Alund

– Sveum Design var både kreative og profesjonelle

Vi engasjerte Sveum Design våren 2014 for å lage hjemmesiden til vårt firma Planakustikk AS. Det har vi ikke angret på. Sveum Design var være både kreative og profesjonelle, og vi er meget fornøyd med sluttresultatet.

Svein Klausen

– Kan trygt anbefale Sveum Design

For flere år siden kom jeg i kontakt med Kristine Sveum Strandheim i Sveum design. Jeg hadde behov for hjelp med markedsføring og hjemmeside. Kristine oppjusterte og redigerte hjemmesiden min etter mine ønsker. Hun er alltid blid og hyggelig å kontakte, og jeg får den hjelp jeg ønsker. Nå siste året ble det laget ny hjemmeside i mer moderne og oversiktlig form og jeg er godt fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Sveum design til lignende oppdrag.

Odd Honningsvåg, Daglig leder, Sprossefabrikken Ålesund
Odd Honningsvåg

– Godt fornøyd med sluttresultatet

Problemfritt for oss å få Sveum design til å lage ny hjemmeside for oss. Enkel og tidsbesparende kommunikasjon pr. mail. Hjemmesiden ferdig til avtalt tid. Fornuftig pris. Godt fornøyd med sluttresultatet.

Helene og Monika, Astro Dyreklinikk
Helene og Monika

– Anbefales til alle som har bruk for ei heimeside

Fekk pristilbod for produksjon av heimeside for Borgund Hyttesenter & Camping på e-mail fra Sveum Design. Dette nytta me oss av då prisen for heimesida og i ettertid for å drifta den var foholdsvis rimeleg. Heimesida vart veldig fin. Den har me fått mykje skryt av, og tinginga av hytter og plass for campingvogner har auka kraftig, så å inngå avtale med Sveum Design om produksjon og drifting av heimesida var lønsam for oss.

Arbeidet som vart gjort gikk fort og sida vart fort oppegående. Me er svert fornøyde med heimesida og anbefalar flere camping plassar og overnattingsbedrifter og alle andre som har bruk for ei heimeside å kontakte Sveum Design da det er profesjonelt og greit firma å samarbeida med.

Olaf H. Voldum