Har du nyeste programvare på hjemmesiden din?

Dersom du ikke har en driftsavtale anbefaler jeg deg å være sikker på at du har oppdatert hjemmesiden din slik at hjemmesiden er sikker.

Hver måned er jeg inne på hjemmesiden til de som har tegnet en driftsavtale med Sveum Design. Da oppdaterer jeg CMS-løsningen (WordPress), plugins og templates, til den nyeste programvaren som er tilgjengelig.

Dersom du ikke har en driftsavtale anbefaler jeg deg å være sikker på at du har oppdatert hjemmesiden din.

I november/desember var det et kritisk sikkerhetshull som ble oppdaget for dem som hadde en gammel versjon av ulike programvarer. Dette gjorde at mange hjemmesider var sårbare for hacking og virus. Det var en del skriverier om dette i media, og kanskje du har vært bekymret. Du som har hatt driftsavtale med Sveum Design AS har ikke blitt berørt av dette, da jeg hver måned siden vi gjorde avtale har vært inne og oppdatert siden din.

Ønsker du backup?
Jeg kan tilby deg backup av hjemmesiden din. Backupen lagrer jeg eksternt på en sikker server slik at den alltid er tilgjengelig dersom det skulle skje noe uforutsett med hjemmesiden. Dette er noe jeg sterkt anbefaler, da det er en veldig billig forsikring for din hjemmeside.

Ta kontakt med meg om du lurer på noe, eller ønsker å bestille.