Hvordan klatre høyere i søkeresultatene i 2019

Søkemotorene blir smartere, og kundegruppen er mer selektiv på hva som er verdt et besøk. Hvordan kan man score høyt i SEO i 2019?

Søkemotorene blir smartere, og kundegruppen er mer selektiv på hva som er verdt et besøk. Hvordan kan man score høyt i SEO i 2019? Kristine forklarer kort oppsummert de nyeste trendene i videoen under. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Og for enkelthets skyld, dette er punktene for optimal søkemotoroptimalisering for 2019 som blir gjennomgått i videoen:

  1. Forstå brukeren og hva slags intensjoner han eller hun har. Foretrekkes tekst, video, bilder eller annet? Personas kan gjerne brukes.
  2. Det finnes mer enn Google der ute, du kan sende trafikk inn til siden din via mange steder, for eksempel via Amazon eller Apple sine tjenester.
  3. AI eller kunstig intelligens er en nøkkelfunksjonalitet i søkemotorer. Derfor må innholdet ditt struktureres, og nettsiden din må være rask å «skrape». Relevant innhold må knyttes til hverandre, og artikler må ha en informativ struktur, tagger og metadata.
  4. Lag eksepsjonelt innhold med høy kvalitet. Det er bedre å publisere mer sjeldent, men med innhold som mange er interessert i, enn å publisere innhold som bare noen få vil se på. Sørg for at innholdet ditt svarer på det målgruppen din søker etter i søkemotorene
  5. Knytt til deg autoriteter og eksperter på ditt område. Det er lettere å ranke høyt dersom du allerede er en autoritet, og derfor kan du gjerne invitere gjesteforfattere mm.
  6. Sørg for at den tekniske siden med SEO er optimal.
  7. Se om du kan forbedre ditt eksisterende innhold. SEO er en pågående prosess.
  8. Gjør deg klar for ny teknologi.
  9. YouTube er en av de største platformene hvor folk søker informasjon og svar på spørsmål. All tale er søkbart, og videoer vises i vanlig google søk. Her kan du potensielt være svært relevant for kundene dine, og sende besøkende til hjemmesiden din via videoen.
  10. Få input fra andre

Skal vi ta en titt på hjemmesiden din?

Bestill en gratis og uforpliktende SEO-gjennomgang med oss, så kan vi ta en sjekk av siden din.

Vi lager en statusrapport til deg og kommer med forslag på forbedringspunkter.

Opps, fant ikke skjemaet.