Hvordan få bedriften mer synlig og øke antall kunder og henvendelser?

Spørsmål om hva bedriften kan gjøre for å optimalisere nettsiden, effektiv tilstedeværelse i sosiale medier og ubenyttet potensiale i markedsføringen, er temaer som er høyt prioritert hos de fleste bedriftseiere og markedssjefer. Men det kan være vanskelig å vite hva som er lurt å gjøre.

Strategi innen markedsføring er kjernen i alt vi gjør for deg som kunde

Det handler om å og sette opp gode strategier for å skaffe nye leads og øke konverteringene – og dermed økt salg. Med erfaring i bransjen i over 20 år, gleder vi oss over å kunne tilby deg våre beste strategier med aksjonspunkter med utgangspunkt i din bedrift og målsetting.

Book et strategimøte

Det er mye som kan gjøres for å nå bedre ut til kundene deres, og det er svært verdifullt å se på mulighetene dere har for videre vekst. Book et strategimøte på hvor vi kan jobbe med hva status er i dag, og hva dere kan/bør gjøre og hvordan løpet skal legges opp.

Møtet foregår hos oss på Gjøvik eller over telefon og det er mulighet for skjermdeling. Det spiller derfor ingen rolle hvor i landet du holder til.

Du vil få en konkret markedsplan og anbefaling på veien videre både når det gjelder hjemmesiden og sosiale medier og annen markedsføring. I etterkant av møtet får du en oppsummering med en liste over aktuelle aksjonspunkter som vi sender til deg. Dette vil legge et uvurderlig grunnlag for hvilke tiltak som settes i gang senere.

All informasjon, kunnskap, planer og råd kan dere ta med dere videre i markedsføringen.

Book et strategimøte nå:

Velg ønsket pakke
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Etter innsending vil du bli kontaktet for å avtale møtetidspunkt.