Økt lønnsomhet krever strategi og planlegging.

Logo - Profesjonell utførelse av grafiske tjenester

Hvordan få bedriften mer synlig og øke antall kunder og henvendelser?

Spørsmål om hva bedriften kan gjøre for å optimalisere nettsiden, effektiv tilstedeværelse i sosiale medier og ubenyttet potensiale i markedsføringen, er temaer som er høyt prioritert hos de fleste bedriftseiere og markedssjefer.

Dette er kjernen i alt vi gjør for deg som kunde.

Det handler om å utforme markedsføringsmateriell og sette opp strategier for å skaffe nye leads og øke konverteringene. Med over 10 års erfaring i bransjen gleder vi oss over å kunne tilby deg våre beste strategier med aksjonspunkter med utgangspunkt i din bedrift og målsetting.

Uforpliktende strategimøte med en plan på hva DU kan gjøre

Det er mye som kan gjøres for å nå bedre ut til kundene deres, og det er svært verdifullt å se på mulighetene dere har for videre vekst. For kun kr 1490,- + mva kan du booke et strategimøte på 45 min hvor vi kan jobbe med hva status er i dag, og hva dere kan/bør gjøre og hvordan løpet skal legges opp.

Møtet foregår hos oss på Gjøvik eller over telefon og det er mulighet for skjermdeling. Det spiller derfor ingen rolle hvor i landet du holder til.

Du vil få en konkret markedsplan og anbefaling på veien videre både når det gjelder hjemmesiden og sosiale medier og annen markedsføring. I etterkant av møtet får du en oppsummering med en liste over aktuelle aksjonspunkter som vi sender til deg. Dette vil legge et uvurderlig grunnlag for hvilke tiltak som settes i gang senere.

All informasjon, kunnskap, planer og råd kan dere ta med dere videre i markedsføringen, for kun kr 1490,- + mva.

Book møte nå:

Dette sier våre kunder:

- Jeg ser frem til et videre samarbeid

Jeg er veldig fornøyd med jobben dere har gjort. Det er ingen tvil om at vi må bruke mer tid på markedsføring! Etter at vi fikk ny hjemmeside og hjelp med facebookannonsering har antall søkere til skolen økt betraktelig, og vi er mer synlige for nye studenter. Jeg ser frem til et videre samarbeid med dere som kan være med å gi et løft og en positiv fremdrift for Norges Interiørskole i Gjøvik.
Grethe Ericsen, Norges Interiørskole
Grethe Ericsen

- Sveum Design fikk resultatene til himmels!

I flere år har vi brukt millioner på vinterkampanjen vår, men så kontaktet vi Kristine for hjelp til vinter-kampanjen 2015. Kristine utarbeidet ny landsdekkende DM, bannerannonser på internett, ny 20-siders brosjyre, nye avisannonser og videreutviklet web-sidene våre. Budsjettene og elementene var som i tilsvarende kampanjer tidligere, bare med den forskjellen at antall kunder som tok kontakt for å kjøpe økte med utrolige 59,4%!! Resultatene er selvsagt det viktigste men vi har også satt veldig stor pris på Kristines evne til å forstå våre behov, kreative løsninger, arbeidskapasitet/-effektivitet, den gode «kjemien» og de svært hyggelige og oversiktlige fakturasummer fra henne i forhold til produksjonsmengde og resultat. Anbefales!!
Frode H. Syvertsen

Sveum Design AS - Tlf. 611 00 333 - Org. nr. 914 590 469 MVA - Adresse: Storgata 18b, 2815 Gjøvik - Personvernserklæring