Christian Fjeld

Fullstack webutvikler
974 32 619christian@sveumdesign.no

Fullstack webutvikler med særlig interesse for Python-baserte løsninger. Utdannet som Informatiker ved Universitetet i Oslo. Kan tilby skreddersydde webapplikasjoner i alle former og fasonger, samt mobilapplikasjoner for Android.

Han har i tillegg interesse for video, og er registrert droneoperatør hos Luftfarttilsyet.

Portefølje

SpesTorg Tannhelse

SpesTorg Tannhelse

Gratulerer til SpesTorg Tannhelse med ny hjemmeside! Se hjemmesiden her

Ny reklamevideo for Sveum Design

Ny reklamevideo for Sveum Design

Vi har laget ny reklamevideo!

Feedster API

Feedster API

Feedster er et system for lagring og håndtering av RSS-strømmer og samlinger av RSS-strømmer, med innebygd brukeradministrasjon. APIet er under kontinuerlig utvikling, men klart for en front-end. Se dokumentasjonen her!

Borgund Hyttesenter og Camping

Borgund Hyttesenter og Camping

Borgund Hyttesenter og Camping har fått et nytt og fresht design på hjemmesiden sin, så nå de er godt forberedte til den kommende sesongen!

Østre Toten Eiendomsselskap

Østre Toten Eiendomsselskap

Østre Toten Eiendomsselskap var ute etter å modernisere designet på hjemmesiden sin, noe Sveum Design gledelig bisto med! Se selv på Østre Toten Eiendomsselskap sin hjemmeside.

Norges Interiørskole

Norges Interiørskole

Norges Interiørskole sin hjemmeside har fått et nytt og tidsriktig design! Se selv på Norges Interiørskole sin hjemmeside.

Sveum Design AS - Tlf. 611 00 333 - Org. nr. 914 590 469 MVA - Adresse: Storgata 18b, 2815 Gjøvik - Personvernserklæring